De best beoordeelde programma's van 2016

De best beoordeelde programma's van 2016

Afgelopen jaar hebben we ruim 30 programma’s succesvol in de markt gezet. Met trots presenteren wij hier de absolute toppers van 2016.

1. De essentie van leiderschap 9,7

De essentie van leiderschap is wederom de hoogst beoordeelde masterclass van Focus Conferences! Onder leiding van Remco Claassen worden in 34 uur de fundamenten van effectief leiderschap uitgelegd.

Quote deelnemer: "Kippenvel van het begin tot het einde. Een cadeau om tot de essentie komen waar het in het leven om gaat." Mendy Steltenpool van INCOTEC Europe BV

De volgende masterclass vindt plaats op 27 t/m 30 juni 2017.

2.  Het leiderschapsseminar 9,0

Voor de derde keer op rij was Het Leiderschapsseminar een groot succes! Twee leiderschapsexperts veroveren met hun effectief en waarden gedreven programma over leidinggeven de tweede plaats.

Quote deelnemer: “Super, indrukwekkend, vol energie, passie en talent voor hoofd en hart. Ik ben sprakeloos.” Cockie Beekers van ING Bank

3. Persoonlijk Onderhoud 8,7

René Diekstra biedt met  Persoonlijk Onderhoud in één dag meer controle over werk en leven en verovert hiermee de derde plaats.

Quote deelnemer: “Zeer goed! Een psychologische A.P.K.” Arjan Stoeten van Stoeten & Partners

Voor meerdere programma’s zijn reeds nieuwe data voor 2017 bekend. U kunt zich aanmelden door op de link naar het desbetreffende programma te klikken. Als er nog geen datum bekend is, dan wordt u doorverwezen naar het programma met de laatste datum. Wilt u op de hoogte worden gehouden? Klik dan hier en ontvang zo snel mogelijk bericht wanneer een nieuwe datum bekend is. Of bekijk hier het huidige programma-overzicht van 2017!

Gerelateerde evenementen

“Effective leadership is putting first things first. Effective management is discipline, carrying it out.” Stephen M.R. Covey